Home Contact Sitemap
RSS Feed

Nieuws overzicht 2011


M25 Rotterdam overhandigt cheque
Inmiddels zijn er al meer dan 300 M25 Rotterdam cd's verkocht! Lees de reacties van de jongeren waarvoor M25 dit heeft gedaan.

M25 ROTTERDAM PRESENTEERT CD OVER BELEVINGSWERELD VAN JONGEREN MET HIV IN NEDERLAND
De opbrengst van deze M25 Rotterdam CD komt ten goede aan een vakantieweek voor jongeren met Hiv, georganiseerd door de vier Kinder Hiv Centra in Nederland.

M25 CD Releaseparty: I've got a secret
De aanwezige gasten bij de Releaseparty zullen de eersten zijn die de cd kunnen kopen en daarmee het goede doel steunen. In het programma van deze middag zullen onder andere de M25 jongeren optreden en kijken zij terug naar het creatie proces. Van harte welkom!

Vooraankondiging: CD Releaseparty ‘I’ve got a secret’
CD Releaseparty ‘I’ve got a secret’   M25 Rotterdam o.l.v. Neda Boin & Jermaine Luxenburg   Theatercafé Theater Zuidplein   Zaterdag 28 mei van 14.00 tot 16.30 uur

M25 Rotterdam bij Kruispunt TV
Aankomende donderdag 24 maart om 18.25 uur zal o.a. het jongerenproject M25 Rotterdam aan bod komen bij een uitzending van Kruispunt TV op Nederland 2. Kruispunt TV heeft een aantal jongeren van M25 Rotterdam gevolgd bij het maken van een CD om jongeren met HIV/Aids in Nederland een stem te geven.

Op bezoek bij de Nico Adriaans Stichting
Allereerst wenst M25 Rotterdam iedereen een zalig Nieuwjaar! Felisa, één van de M25 Rotterdam jongeren, heeft een artikel geschreven over haar belevenis bij de activiteit waar zij en 3 andere jongeren aanwezig waren op dinsdagavond 21 december 2010.