Home Contact Sitemap
RSS Feed

Nieuws overzicht 2015


Kerst gevierd in de gevangenis
Aan het begin van de Kerstvakantie had M25 Rotterdam nog 1 activiteit op de planning staan voor 2015 en wel een hele bijzondere. Dit deden we samen met M25 Den Haag. We waren wederom te gast in de stadsgevangenis van Hoogvliet (Rotterdam) om met de gevangenen Kerst te vieren.

Bowlen met mensen met een verstandelijke beperking
De eerste dag van de Kerstvakantie begon voor een aantal M25 jongeren erg plezierig. We gingen op stap met mensen met een verstandelijke beperking van het project Kerkplein. Een luxe steengrill diner en gezellig bowlen stond op de planning.

DiaconAction bij het Leger des Heils
Een enthousiaste groep van 40 jongeren uit de Brandaris heeft diverse activiteiten georganiseerd voor de bewoners van de Dukdalf, Leger des Heils en de bezoekers van de dagopvang voor dak- en thuislozen.

M25 goes The Hague: winnaar M25 St. Christoffel (Dordrecht)
Ongeveer 50 jongeren en 12 begeleiders van M25-groepen uit het bisdom Rotterdam waren bijeen op zondag 15 november in Den Haag. Ze presenteerden zich aan elkaar en vijf groepen dongen mee naar de M25-wisseltrofee. M25 Rotterdam was erbij!

Pannenkoekenfeestjes voor kinderen van de voedselbank
In de herfstvakantie werden er in de hele stad Rotterdam kinderfeestjes georganiseerd voor de kinderen van de cliënten van de voedselbank. Dit werd gedaan in het kader van de Laurentiusdag.

M25 Rotterdam Lounge met 3 groepen jongeren
Vrijdagavond 25 september kwamen een aantal jongeren van de Chinese kerk, de Maria en Johannes onder het Kruis kerk en de Onze Lieve Vrouwe van de Vrede kerk bijeen voor de M25 Lounge.

Maaltijd geserveerd aan dak- en thuislozen
"Ik had verwacht dat de mensen meer vies zouden zijn." was de uitspraak van één van de M25 jongere.

De activiteitenplanning voor het najaar
De agenda voor het najaar is bekend! De flyers worden binnenkort verspreid. Lees hier ook de nieuwsbrief van september.

De M25 Rotterdam Funday was weer fun!
Zo'n 20 M25 Rotterdam jongeren en begeleiders beleefden afgelopen zondag 30 augustus een supergezellige dag in het Zuiderpark bij het Sportplaza.

Aankondiging: M25 Ontmoetingsdag!
Voor de derde keer wordt er weer een ontmoetingsdag georganiseerd voor alle M25 groepen. Wie wint dit keer de beker!

3 M25 groepen zetten zich samen in voor ex-gevangenen
Op zondag 12 april kwamen 3 M25 groepen, waaronder M25 Rotterdam, samen voor een activiteit bij Exodus Rotterdam.

Vernieuwde M25 Rotterdam nieuwsbrief!
De nieuwsbrief van M25 Rotterdam is in een nieuw jasje gegoten. Ontvang hem nu voortaan rechtstreeks in jouw inbox. Meld je aan!

Paasfeest met mensen met een beperking
Ieder jaar maken we er met M25 Rotterdam een bijzonder Pasen van. Op Tweede Paasdag helpen wij namelijk altijd mee met een Paaseierenzoektocht voor mensen met een verstandelijke beperking. Een reuze gezellige afsluiter voor het lange Paasweekend.

Ter inspiratie: boekje (M)25 diaconale heiligen
Naar aanleiding van het Laurentiusjaar is er een boekje gemaakt waarin 25 diaconale heiligen aan bod komen.

Bereid je voor... en ga mee op reis met M25 Rotterdam!
Ga de uitdaging aan, bereid je voor, verken barmhartigheid en ga mee op reis. Die hele bijzondere reis naar de Wereldjongerendagen. Lees gauw verder voor meer info.

M25 Rotterdam krijgt lekker compliment!
Op 2 maart jl. ontving het jongerenproject M25 Rotterdam uit handen van Groen-Links medewerkster Lies Roest een grote taart in het kader van de Nationale Complimentendag.

M25 start het jaar met een viering
Zondagochtend 1 februari was M25 Rotterdam op bezoek in het ziekenhuis. Tevens de eerste activiteit van het nieuwe jaar en een nieuwe manier om vorm te geven aan barmhartigheid. We hielpen mee met het ophalen en brengen van patiënten naar een viering. Achteraf bleven we nog gezellig napraten met vrijwilligers en de patiënten.

Nieuwe projectmedewerker bij M25 Rotterdam
Vanaf januari 2015 is er een nieuwe projectmedewerker in dienst bij Samen 010 voor het jongerenproject M25 Rotterdam. Haar naam is Elisabeth van der Ham en zal samen met Shirleni Blanken en Erik Maan het project ondersteunen.

Terugblik: M25 December Feestmaand en het jaar 2014
We hebben weer een mooi M25 jaar achter de rug. Met een fantastische finale in het kader van het M25 Rotterdam vijfjarig bestaan met de December Feestmaand.