Home Contact Sitemap
RSS Feed

Nieuws overzicht 2017


Feestelijke activiteiten met M25 Rotterdam
Zoals gebruikelijk in het najaar kijkt M25 Rotterdam er altijd naar uit om mensen in kwetsbare posities vooral rond de feestdagen tot steun te zijn. Zo stonden er weer allerlei acties op de planning.

Het nieuwe M25 seizoen is begonnen!
Afgelopen week zijn de activiteiten van M25 Rotterdam weer van start gegaan. Zo was er een gezellige avond met jonge nieuwkomers in Nederland en een wandeling met mensen met een verstandelijke beperking.

De zomer van M25 Rotterdam
Hoewel iedereen in de zomervakantie vrij was van school waren er een aantal jongeren die van deze periode gebruik maakten om iets te betekenen voor kinderen die leven in armoede.

250 leerlingen hebben zich ingezet bij M25
Het eerste halfjaar van 2017 hebben leerlingen van het Emmauscollege en de GSR kunnen kennismaken met verschillende kwetsbare mensen via acties van het jongerenproject M25 Rotterdam.

Twee vacatures bij Stichting Mara
Stichting Mara is voor haar vestigingen in Rotterdam en Den Haag per direct op zoek naar twee medewerkers (m/v) voor projecten met en voor jongeren in kwetsbare posities voor 20 uur per week (per medewerker)

Twee winnaars Kans Inspiratieprijs
Niet één, maar twee initiatieven gingen zaterdag 24 juni naar huis met een Kans Inspiratieprijs. Het project M25 Rotterdam van stichting Mara en Samen 010 was genomineerd.

M25 Rotterdam genomineerd voor Inspiratieprijs
In het programma 'Roderick Zoekt Licht' worden de genomineerden in beeld gebracht. Het programma wordt uitgezonden op dinsdag 20 juni om 16.20 uur op NPO2.

Scholen actief met M25 stages
Het jaar is goed begonnen met een reeks M25 activiteiten uitgevoerd door maatschappelijke stagiaires van de GSR en het Emmauscollege. 29 leerlingen zijn het eerste kwartaal van 2017 aan de slag gegaan voor vluchtelingen, ouderen met dementie, dak- en thuislozen en kinderen in kwetsbare situaties.